Vi bygger nu de sidste boliger på Strandhøjen

Vi har indledt det første arbejde med at bygge ejer- og lejeboliger på Ved Engen. Det er det sidste byggeri i den nye bydel, Strandhøjen. Boligerne kommer til at ligge så smukt i udkanten af parken, tæt på fælleshuset og fællesarealerne.

Tilmeld dig interesselisten, så modtager du løbende nyt om byggeriet. Vi udsender et nyhedsbrev i begyndelse af 2022.

28

LEJEBOLIGER

36

EJERLEJLIGHEDER

30 min

TIL ODENSE

2023

INDFLYTNINGSKLAR

Bo midt i det grønne, tæt på havet og byen

Vi bygger lyse og sunde boliger i kvalitetsmaterialer. Materialerne er holdt i lyse og varme nuancer. Arkitekten har sørget for, at der er et godt lysindfald i alle opholdsrum og gode planløsninger. Der er mulighed for at indrette rummene på vidt forskellige måder.

Hvis du vælger at bosætte dig i en af Strandhøjens boliger, så bliver det nemt for dig at nyde naturen. Du vil træde direkte ud i den fra din bolig. Og går du gennem de hyggelige stier i parken kommer du ud til mosen, skoven og havet. Her er masser af dyreliv og mange forskellige planter og træer.

Bliv del af et større fællesskab på Strandhøjen. Vi er ved at sætte det store fælleshus i stand – helt fra bunden. Her bliver der plads til at dyrke alverdens interesser. Fra strik, dans, fællesspisninger til yoga, cykelnetværk og legegrupper for børn i alle aldre.

Tilmeld dig interesselisten her

Tæt på natur og vand
Plads til fællesskaber
4 km til Nyborg C
2, 3 og 4 værelser
Fra ca. 65-150 kvm

Hver dag har sin egen tone

Kom helt tæt på årstidernes forskellige sanseindtryk – fra sommerens grønne farver og lune vinde til vinterens kølige farver og stærke kontraster.

Du vil hurtigt opdage, at en gåtur langs stranden bliver en unik oplevelse – hver gang! Alle årets 365 dage. En dag finder du måske den smukkeste sten. En anden dag bryder sollyset igennem skyerne, så det ligner et helt Turner-maleri. Eller måske knitrer sandet under dine bare fødder, så du får lyst til at gå 1000 kilometer. Det kan også være, at du ser en musvåge svæve let og elegant henover skoven.

Make the days count!

Her er masser af plads til udfoldelse. Løb. Traveture. Kajakroning. Vinterbadning. Skovfitness. Gemmelege. Picknicks. Fællesdans under åben himmel.

I Strandhøj Parken finder du en dyrepark. Nysgerrige geder. Frække ponyer. Kaniner i mange farver og størrelser. Smukke fugle. Det er dejlig nemt. Du skal ikke passe dyrene, du kan “nøjes” med at gå ud og snakke med dem.

Der vokser mange forskellige slags træet i området. Nogle af dem har kroner, som breder sig ud. Andre rækker efter himlen. Der er en god mulighed for, at du kan finde dig et yndlingstræ.

Det store fælleshus kan bruges til alverdens aktiviteter. Teaterforestillinger og foredrag. Fællesspisninger. Hobbyværksteder. Litteraturgrupper. I stueplanet kommer der motions- og omklædningsrum.