Alle lejeboliger på Ved Engen er udlejet

De 28 lejeboliger på Ved Engen er nu udlejet. Drømmer du om at bo på Strandhøjen, så har du mulighed for at købe en ejerbolig. Du kan læse mere om de 36 ejerboliger Ved Engen her. De ligger smukt ved indgang til parken og helt tæt på Storebælt og skoven. Her får du udsigt og masser af lys.
Se ejerboligerne på Ved Engen

28

LEJEBOLIGER

2000 kvm

FÆLLESHUS

30 min

TIL ODENSE

2023

INDFLYTNING

Bo midt i det grønne, tæt på havet og byen

Vi har bygget lejeboligerne i kvalitetsmaterialer. Og de er holdt i lyse og varme nuancer. Arkitekten har sørget for, at der er et godt lysindfald i alle opholdsrum og gode planløsninger. Der er virkelig mulighed for at indrette rummene på vidt forskellige måder.

Bliv del af et større fællesskab på Strandhøjen. Alle beboere på Strandhøjen har adgang til det store fælleshus. Her dyrker vi alverdens interesser. Fra strik, dans, billard, kajakroning, fællesspisninger til yoga, cykelnetværk og legegrupper for børn i alle aldre. Og meget mere… Læs mere i brochuren nedenunder.

Når du bor i en af Strandhøjens boliger, så er det nemt for dig at nyde naturen. Du træde nemlig direkte ud i den fra din bolig. Og går du gennem de hyggelige stier i parken kommer du ud til mosen, skoven og havet. Her er masser af dyreliv og mange forskellige planter og træer. Det er nu, at du har chancen for at bo på Strandhøjen, for vi bygger ikke flere boliger.

Se online-brochuren med lejeboligerne
Tæt på natur og vand
Plads til fællesskaber
4 km til Nyborg C
2, 3 og 4 værelser
Fra ca. 65-132 kvm

Plantegninger

Øverste plantegning – 2. & 3. etage
Nederste plantegning – Stue & 1. etage

1

2 værelser

Ca. 75 m2

2

2 værelser

Ca. 65 m2

3

3 værelser

Ca. 90 m2

4

3 værelser

Ca. 89 m2

5

4 værelser

Ca. 132 m2

28 lejligheder med plads til livet ude og inde

Din nye lejlighed ligger i et af to punkthuse. Hvert hus har fire etager. På de to øverste etager finder du de store lejligheder. 2 fire-værelses og 4 tre-værelses lejligheder. Se fordeling på plantegningen. 

Lejlighederne i stuetagen har en terrasse, mens alle andre har en altan. Alle lejemål giver dig dermed muligheden for at nye livet ude og inde. 

De store fire-værelses lejligheder vender ud mod parken og havet, og de har hele to altaner. Se hvordan de ligger via det lille kortudsnit, som du har i fuld størrelse på foregående side. 

Der er adgang via elevator, og lejlighederne er indrettet med bl.a. opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, gulvvarme, indlagt fibernet og meget mere. Her kan du nyde livet i fulde drag.

1. 2 værelser - ca. 75 m2

To værelser til det gode liv

Her får du en dejlig og super-optimeret 2-værelses lejlighed som base for det gode liv på Strandhøjen. Nyd at lave mad i det spritnye, moderne køkken. Anret, mens du taler med dine gæster og lad opvaskemaskinen gøre det grove arbejde, når de er gået. Godt soveværelse. Badeværelse med vaskesøjle. God østvendt altan.

2. 2 værelser - ca. 65 m2

Lys, luft og herlighed

Stor, smuk og lys to-værelses lejlighed med en rigtig god planløsning. Fuldt udstyret køkken med udtræksemhætte, ovn i ståhøjde, kogeplade, integreret køleskab og opvaskemaskine. Rummeligt soveværelse med gode skabe. Gulvvarme og ventilationsanlæg giver dig et optimalt indeklima i lejligheden.

3. 3 værelser - ca. 90 m2

Nyd livet på altanen/terrassen

Tre værelser og masser af plads. Lejligheden møder dig med en stor hall, for ganglinjerne er tænkt aktivt ind i rumfordelingen. Lejligheden åbner sig mod køkken og alrum og afsluttes af et lyst og lækkert sofaområde med udgang til altan/terrasse.

4. 3 værelser - ca. 89 m2

3 værelser og stor altan/terrasse

Stor regulær lejlighed, som vender ud mod parken. Godt soveværelse og stort værelse med skabe. Flot indgang, der åbner sig mod det lyse køkken/alrum-område. Badeværelse med brus og vaskesøjle. Lyst og lækkert sofaområde med udgang til stor altan eller terrasse. Du kan få udsigt mod park og skov. Her kan du spise inde eller ude. Vælger du det sidste, og det skal være nemt, så husk, at du har et par af Danmarks bedste restauranter praktisk talt i baghaven.

5. 4 værelser - ca. 132 m2

4-værelser med plads til livet

Har du brug for plads til udfoldelse, så kig nærmere på den store, lyse lejlighed med en genial planløsning. Du kan fx nemt indrette en forældre-afdeling i den ene ende. Du får under alle omstæningheder den hyggeligste stue og en stor spiseplads med plads til mange. Begge steder med udgang til altan. To badeværelser og et stort køkkenområde med plads og rum til alle. 

Udlejningsoversigt

Etage/LejlighedsnummerVed Engen 1Ved Engen 15
Stuen / 1Udlejet
Udlejet
Stuen / 2
UdlejetUdlejet
Stuen / 3Udlejet
Udlejet
Stuen / 4UdlejetUdlejet
Første / 1UdlejetUdlejet
Første / 2Udlejet
Udlejet
Første / 3Udlejet
Udlejet
Første / 4UdlejetUdlejet
Anden / 1UdlejetUdlejet
Anden / 2UdlejetUdlejet
Anden / 3UdlejetUdlejet
Tredje / 1UdlejetUdlejet
Tredje / 2Udlejet
Udlejet
Tredje / 3UdlejetUdlejet

Make the days count!

Her er masser af plads til udfoldelse. Løb. Traveture. Kajakroning. Vinterbadning. Skovfitness. Gemmelege. Picknicks. Fællesdans under åben himmel.

I Strandhøj Parken finder du en dyrepark. Nysgerrige geder. Frække ponyer. Kaniner i mange farver og størrelser. Smukke fugle. Det er dejlig nemt. Du skal ikke passe dyrene, du kan “nøjes” med at gå ud og snakke med dem.

Der vokser mange forskellige slags træet i området. Nogle af dem har kroner, som breder sig ud. Andre rækker efter himlen. Der er en god mulighed for, at du kan finde dig et yndlingstræ.

Det store fælleshus kan bruges til alverdens aktiviteter. Teaterforestillinger og foredrag. Fællesspisninger. Hobbyværksteder. Litteraturgrupper. I stueplanet kommer der motions- og omklædningsrum.