Dit nye liv på STRANDHØJEN?

Har du altid drømt om at bo tæt på vand og natur med alle byens herligheder i bekvem afstand? Så får du med en bolig på Strandhøjen en enestående mulighed for at gøre drømmen til virkelighed.

Alle lejligheder er solgt.

9

BYGNINGER

100m

KORTESTE AFSTAND TIL VANDET

47

LEJLIGHEDER

130km

AFSTAND TIL KØBENHAVN

47 lejligheder med udsigt til det gode liv

Nu har du chancen, hvis du altid har drømt om at bo tæt på vand og natur og samtidig have alle byens herligheder inden for bekvem afstand. For det yderst sjældent, at der bliver opført nye boligområder så tæt på kyst og skov som her. Lejlighederne bliver bygget i sunde materialer og har alt i hårde hvidevarer. Smukt.

Parkområde og skov lige ud for din dør. Stort fælleshus med fine faciliteter til at dyrke de fællesskaber, du brænder for. Kontakt Home i Nyborg for en fremvisning, og kom ud og se de rammer, hvor du fremover kan skabe det gode liv for dig og dine.

Tæt på natur og vand
Plads til fællesskaber
4 km til Nyborg C
3 eller 4 værelser
Fra 77-141 kvm

Et liv tæt på naturen

Strandhøjen ligger i udkanten af den 180 år gamle Teglværksskov. Her finder du et rigt dyreliv med råvildt, harer og fasaner.

Overgangen fra skoven til det store åbne engområde omkring Strandhøjen med bløde slugter ved kysten og med direkte adgang til vandet er en unik naturoplevelse af højeste karat.

Vælger du Strandhøjen, får du grønne, åbne arealer, velanlagte stier og særdeles gode opholds- og legepladser til børn eller børnebørn.

Make the days count!

Spørg dig selv: Hvad bringer dig glæde? Hvad er til besvær? Saml på det første og smid resten ud. Fjern alt det der tynger. Det kan være et stort hus, som du er træt af at vedligeholde.

Og som er besværligt at holde rent. Det kan være en have, som efterhånden har ændret sig fra glæde til pligt. Alt det, der tynger, kan Strandhøjen hjælpe dig af med. Samtidig åbner den nye by for en masse, du kan blive fri til.

Det er fællesskaber, der vil opstå, fordi rammerne til et aktivt liv er til stede. Vinterbader. Fordragsforening. Cykelklub. Strikketøjsfællesskaber. Tangoaftner på pladsen ved Fælleshuset. Madlavning. Det gode liv.

Din drømmebolig venter på dig

En drøm, som er ved at blive realiseret i et enestående område, hvor du får naturen lige uden for din dør og midtbyens mange faciliteter inden for bekvem afstand.

Vælger du Strandhøjen, får du grønne, åbne arealer, velanlagte stier og særdeles gode opholds- og legepladser til børn eller børnebørn.

Nyd det. Kom og frås i frisk luft.

Kontakt home, Nyborg for information og salg

LÆS MERE OM DIT NYE LIV PÅ STRANDHØJEN HOS HOME NYBORG