Så er der udsigt til leje

Har du altid drømt om at bo tæt på vand og natur med alle byens herligheder i bekvem afstand? Så får du med en bolig på Strandhøjen en enestående mulighed for at gøre drømmen til virkelighed.

Alle lejligheder er udlejet

2

BYGNINGER

32

LEJLIGHEDER

Alle

MED ELEVATOR OG ALTAN

En halv

TIME TIL ODENSE

Forventet indflytningsklar 15. januar 2022

Vi er ved at opføre 32 lejeboliger. De har fået adressen Ved Skoven og kommer til at ligge skønt i parken. Lejlighederne er fordelt i to blokke til og med 3. sal.

Der er i alt 16 2-vær. lejligheder på mellem 65-69 m2 og 16 3-vær. lejligheder på mellem 83-92 m2. Alle lejligheder har elevator og altan.

Samtidig med indflytningen forventer vi også at have det ca. 2.000 m2 store fælleshus klar til brug. Her får du masser af muligheder for at deltage i at skabe aktiviteter for hele områdets beboere. Derudover etablerer vi også gæsteværelser i fælleshuset, så du kan have overnattende gæster – uden at skulle lave opredninger på sofaen i din lejlighed.

Se brochuren med detaljer om de nye lejeboliger her

Hvis du vil printe brochuren, kan du hente en printevenlig udgave her

Tæt på natur og vand
Plads til fællesskaber
4 km til Nyborg C
2 eller 3 værelser
Fra 65-92 kvm

Udlejningen er startet - se status:

Etage/boligtypeVed Skoven 1Ved Skoven 3
Stuen / 1UdlejetUdlejet
Stuen / 2UdlejetUdlejet
Stuen / 3UdlejetUdlejet
Stuen / 4UdlejetUdlejet
Første / 1UdlejetUdlejet
Første / 2UdlejetUdlejet
Første / 3UdlejetUdlejet
Første / 4UdlejetUdlejet
Anden / 1UdlejetUdlejet
Anden / 2UdlejetUdlejet
Anden / 3UdlejetUdlejet
Anden / 4UdlejetUdlejet
Tredje / 1UdlejetUdlejet
Tredje / 2UdlejetUdlejet
Tredje / 3UdlejetUdlejet
Tredje / 4UdlejetUdlejet

Et liv tæt på naturen

Det går godt med at opføre de 32 lejeboliger. De kommer til at ligge skønt i parken. De 32 lejligheder fordeler sig i de to blokke med otte 2 vær. lejligheder og otte 3 vær. lejligheder. Der er fire typer lejligheder, og du kan se dem nedenfor eller her i vores udlejningsbrochure.

3-værelses lejlighed på ca. 92 m2

Her ses det, hvordan en af de fire lejlighedstyper, der findes i området “Ved Skoven”, er indrettet. Lejligheden på ca. 92 m2 har et skønt og stort opholdsrum, dejlig tv-stue og lækker altan.

3-værelses lejlighed på ca. 89 m2

Her ses den anden type af de 3-værelses lejligheder. Den er på ca. 89 m2 og indeholder også en skøn altan, stor opholdsstue på hele 35,9 m2 og et rummeligt soveværelse på 10,4 m2.

2-værelses lejlighed på ca. 69 m2

Den største af de 2-værelses lejligheder i området “Ved Skoven” ses her. Når du træder ind i lejligheden, møder du en rummelig entre på knap 6 m2. Derudover har den et stort opholdsrum på 25,1 m2, stort soveværelse og en skøn altan.

2-værelses lejlighed på ca. 65 m2

Den mindste af de 2-værelses lejligheder er på 65 m2. Lejligheden er indrettet med et stort opholdsrum på 25 m2, rummelig entre på 6,2 m2, stort soveværelse og en mindre altan på knap 4 m2, så du har mulighed for at komme ud og nyde de naturskønne omgivelser.

Make the days count!

Strandhøjen ligger i udkanten af den 180 år gamle Teglværksskov. Her finder du et rigt dyreliv med råvildt, harer og fasaner.

Overgangen fra skoven til det store åbne engområde omkring Strandhøjen med bløde slugter ved kysten og med direkte adgang til vandet er en unik naturoplevelse af højeste karat.

Vælger du Strandhøjen, får du grønne, åbne arealer, velanlagte stier og særdeles gode opholds- og legepladser til børn eller børnebørn.