Så er der udsigt til leje

Har du altid drømt om at bo tæt på vand og natur med alle byens herligheder i bekvem afstand? Så får du med en bolig på Strandhøjen en enestående mulighed for at gøre drømmen til virkelighed.

Udlejning starter omkring 1 juni 2021

2

BYGNINGER

32

LEJLIGHEDER

Alle

MED ELEVATOR OG ALTAN

En halv

TIME TIL ODENSE

Forventet indflytningsklar 1. januar 2022

Nu går vi i gang med at opføre 32 lejeboliger. De får adressen Ved skoven og kommer til at ligge skønt i parken. Lejlighederne bliver fordelt i to blokke til og med 3. sal.

De 32 lejligheder fordeler sig ligeligt på 2- og 3-værelses lejligheder. Der kommer således 16 2-vær. lejligheder på mellem 65-69 m2 og 16 3-vær. lejligheder på mellem 83-92 m2. Alle lejligheder har elevator og altan.

Vi forventer at have lejlighederne klar, så du kan flytte ind i 1. januar 2022. Men allerede nu kan du komme på interesselisten. Gør det. Så sender vi dig nyt, når vi har tegninger af lejlighederne, plantegninger og lejepriser klar.

Samtidig med indflytningen forventer vi også at have det ca. 2.000 m2 store fælleshus klar til brug. Her har du masser af muligheder til at deltage i at skabe aktiviteter for hele områdets beboere. Endvidere etablerer vi også gæsteværelser, så du kan have overnattende gæster – uden at skulle lave opredninger på sofaen i din lejlighed.

Udlejning starter op omkring 1 juni 2021.

Tæt på natur og vand
Plads til fællesskaber
4 km til Nyborg C
2 eller 3 værelser
Fra 65-92 kvm

Et liv tæt på naturen

Nu går vi i gang med at opføre 32 lejeboliger. De får adressen Ved skoven og kommer til at ligge skønt i parken. Lejlighederne bliver fordelt i to blokke til og med 3. sal.

Make the days count!

Strandhøjen ligger i udkanten af den 180 år gamle Teglværksskov. Her finder du et rigt dyreliv med råvildt, harer og fasaner.

Overgangen fra skoven til det store åbne engområde omkring Strandhøjen med bløde slugter ved kysten og med direkte adgang til vandet er en unik naturoplevelse af højeste karat.

Vælger du Strandhøjen, får du grønne, åbne arealer, velanlagte stier og særdeles gode opholds- og legepladser til børn eller børnebørn.