Så er der udsigt til leje

Har du altid drømt om at bo tæt på vand og natur med alle byens herligheder i bekvem afstand? Så får du med en bolig på Strandhøjen en enestående mulighed for at gøre drømmen til virkelighed.

Udlejning starter i august 2021

2

BYGNINGER

32

LEJLIGHEDER

Alle

MED ELEVATOR OG ALTAN

En halv

TIME TIL ODENSE

Forventet indflytningsklar 1. januar 2022

Nu går vi i gang med at opføre 32 lejeboliger. De får adressen Ved skoven og kommer til at ligge skønt i parken. Lejlighederne bliver fordelt i to blokke til og med 3. sal.

De 32 lejligheder fordeler sig ligeligt på 2- og 3-værelses lejligheder. Der kommer således 16 2-vær. lejligheder på mellem 65-69 m2 og 16 3-vær. lejligheder på mellem 83-92 m2. Alle lejligheder har elevator og altan.

Vi forventer at have lejlighederne klar, så du kan flytte ind i 1. januar 2022. Men allerede nu kan du komme på interesselisten. Gør det. Så sender vi dig nyt, når vi har tegninger af lejlighederne, plantegninger og lejepriser klar.

Samtidig med indflytningen forventer vi også at have det ca. 2.000 m2 store fælleshus klar til brug. Her har du masser af muligheder til at deltage i at skabe aktiviteter for hele områdets beboere. Endvidere etablerer vi også gæsteværelser, så du kan have overnattende gæster – uden at skulle lave opredninger på sofaen i din lejlighed.

Udlejning starter op i august 2021.

Tæt på natur og vand
Plads til fællesskaber
4 km til Nyborg C
2 eller 3 værelser
Fra 65-92 kvm

Et liv tæt på naturen

Nu går vi i gang med at opføre 32 lejeboliger. De får adressen Ved skoven og kommer til at ligge skønt i parken. Lejlighederne bliver fordelt i to blokke til og med 3. sal. Der er fire typer lejligheder, og du kan se dem nedenfor.

3 værelses lejlighed

3-værelses lejlighed på 92 m2

Her ses det, hvordan en af de fire lejlighedstyper, der findes i området “Ved Skoven”, er indrettet. Lejligheden på hele 92 m2 har et skønt og stort opholdsrum, dejlig tv-stue og lækker altan.

3-værelses lejlighed på 89 m2

Her ses den anden type af de 3-værelses lejligheder. Denne på 89 m2 som også indeholder skøn altan, stor opholdsstue på hele 35,9 m2 og et rummeligt soveværelse på 10,4 m2.

3 værelses på 89 m2
2-værelses på 69

2-værelses lejlighed på 69 m2

Den største af de 2-værelses lejligheder i området “Ved Skoven” ses her. Når du træder ind i lejligheden, møder du en rummelig entre på knap 6 m2. Derudover har den et stort opholdsrum på 25,1 m2, stort soveværelse og en skøn altan.

2-værelses lejlighed på 65 m2

Den mindste af de 2-værelses lejligheder er på 65 m2. Lejligheden er indrettet med et stort opholdsrum på 25 m2, rummelig entre på 6,2 m2, stort soveværelse og en mindre altan på knap 4 m2, så du har mulighed for at komme ud og nyde de naturskønne omgivelser.

2-værelses 65 m2

Make the days count!

Strandhøjen ligger i udkanten af den 180 år gamle Teglværksskov. Her finder du et rigt dyreliv med råvildt, harer og fasaner.

Overgangen fra skoven til det store åbne engområde omkring Strandhøjen med bløde slugter ved kysten og med direkte adgang til vandet er en unik naturoplevelse af højeste karat.

Vælger du Strandhøjen, får du grønne, åbne arealer, velanlagte stier og særdeles gode opholds- og legepladser til børn eller børnebørn.