Ejerboliger med plads til det gode liv

Vi har nu startet salget af de 36 nyopførte ejerboliger Ved Engen. Så vil du nyde det gode liv på Strandhøjen, skal du handle nu. Kom ud og se herlighederne. Vi holder åbent hus alle fredage i oktober og november. Du kan tilmelde dig hos home på 6531 6464.

Bemærk: De 36 ejerboliger er indflytningsklare fra april 2023. 

Boligerne ligger så smukt i udkanten af parken, tæt på fælleshuset og fællesarealerne. Du kan læse mere om ejerboligerne nedenunder.

36

EJERLEJLIGHEDER

Priser

FRA 1.795.000 kr.

30 min

TIL ODENSE

Indflytning

FRA APRIL 2023

Velkommen til boliger skabt med sunde materialer og optimal pladsudnyttelse

Når Strandhøjen står færdig, vil vi have opført ca. 250 nye boliger. Alle huse bliver opført i høj arkitektonisk kvalitet og vil fremstå med et samlet udtryk på tværs af hele området. Byggeriet får en varieret og spændende fremtoning, som vi sikrer med variation i facadedybder og -højder.

Hver bolig er i ét plan, hvilket giver en optimal plads­udnyttelse. Desuden kan du glæde dig til en eller flere terrasser, så du kan nyde både udsigt, middag og frisk luft i det fri.

Tæt på natur og vand
Plads til fællesskaber
4 km til Nyborg C
2, 3 og 4 værelser
Fra ca. 89-151 kvm

God planløsning og gæsteværelser til leje

Din nye bolig har enten to, tre eller fire værelser og har et BBR-areal, der spænder fra ca. 89 kvm til ca. 151 kvm. ­Planløsningerne giver dig god pladsudnyttelse. Og hvis du sidder og tænker på: ”Hvor meget plads har vi i virkeligheden brug for”, så skal du huske, at Strandhøjen også rummer fire gæsteværelser til overnattende gæster. Dem kan du leje, når venner eller familie kommer og bliver et par dage.

Kontakt home Nyborg for information og salg

LÆS MERE OM DIT NYE LIV PÅ STRANDHØJEN HOS HOME NYBORG

Her får du bogstaveligt talt udsigt til at skabe det gode liv

Hvis din nye bolig var startet med en bar mark, var den aldrig blevet bygget

Alle landets kystområder er beskyttet af planloven. Derfor kan projektet i sin nuværende form kun lade sig gøre, fordi vi bygger på samme arealer, som hidtil har været bebygget – fordi, vi ikke bygger væsentligt højere end hidtil – og fordi, vi arkitektonisk skaber en helhed, hvor det visuelle udtryk set fra kysten ikke ændrer karakter i forhold til de hidtidige bygninger.

Du har derfor en enestående chance for at komme til at bo tæt ved vandet, tæt på byen, midt i en ny bydel til dig, der vil have et aktivt liv.

Fra den lejlighed, der ligger tættest på vandet, har du kun få hundrede meter til en af Fyns bedste kyststrækninger. Det er alle tiders chance, hvis du er vild med vand.

1. 4 værelser - ca. 151 m2

4 værelser og to indflytningsklare tagterrasser

Slå dørene op fra dit master bedroom og nyd solopgangen fra din tagterrasse. Og slik aftensolen sammen med de sidste sip af rødvinsglasset på terrassen mod vest.

De fireværelses lejligheder har tagterrasser mod øst og vest. Fra tagterrassen mod vest kommer du ind i en entre med skabe og adgang til det ene af lejlighedens to badeværelser. Herfra åbner lejligheden sig i et flot ­køkken/allrum med kig gennem stuen og ud i naturen, der fanger øjet og frister. Stor flot stue med plads til spisebord og sofaarrangement. Stort masterbedroom med walk-in closet og udgang til den store solrige tagterrasse. Herudover to gode værelser. 

Tryk for at forstørre billedet

2. 3 værelser - ca. 112 m2

3 værelser og egen terrasse

Her får du udsigt til skov og grønne enge. Boligerne ligger midt i området ud til ­engen. Nogle har udsigt til Storebælt.

Her får du en fin lejlighed lige midt i Strandhøjens flotteste område. Du får en flot udsigt. Til vand. Eller skov. Eller eng. Eller alle tre dele.  Din lejlighed har en rummelig entre med god skabsplads. Køkkenet har åben forbindels med stuen. Fra stuen træder du ud i det fri på en flot træterrasse, hvorfra området åbner sig mod øst. Du får et master bedroom med stor skabs­kapacitet og ­opbevaring samt et lækkert badeværelse med vaskesøjle. Fra entreen er der adgang til stort værelse. Du kan bruge det som gæsteværelse. Men husk, at du kan leje gæsteværelser til overnattende gæster. De ligger tæt på din nye lejliged. Nemlig lige oppe ved fælleshuset

Tryk for at forstørre billedet

3. 2 værelser - ca. 89 m2

2 værelser og terrasse med aftensol

Her får du en nem og overskuelig lej­lig­hed midt på Strandhøjens grønne enge. Alt er nyt. Flyt ind og nyd det. 

Her er ingen have, du skal passe. Og der er folk til at slå engens grønne græs og holde området. Du skal kun koncentrere dig om én ting. Og det er at gøre mere af det, du trives med. Måske sammen med andre fra området i et fællesskab, hvor du selv bestemmer, hvor lidt og hvor meget fællesskabet skal omfatte.
Lejligheden indeholder rummelig entré, stort køkken med åben forbindelse til en hyggelig stue. Herudover får du soveværelse, opbevaringsrum og lækkert badeværelse med vaskesøjle. Husk, at du kan leje et værelse ved fælleshuset, hvis du en gang imellem får overnattende gæster. Det er da nemt.

Tryk for at forstørre billedet

1
4 Værelser – 151 m2
2
3 Værelser – 112 m2
3
2 Værelser – 89-91 m2

Et stort fælleshus med plads til masser af aktiviteter til krop & sjæl

I hjertet af Strandhøjen finder du det store fælleshus. Her får du et tre etagers fællesskab eller i alt 2.000 kvm, der kan rumme alt fra teater-, biograf eller debatarrangementer for op til 250 personer til små yogahold.

Der er multirum og et veludstyret køkken med en stor spisesal. Motionsrum. Masser af hyggekroge, hvor du mødes med andre og spille kort eller drikke en kop kaffe sammen. Og der er også plads til kajaklav og cykelgrupper.

Kontakt home Nyborg for information og salg

LÆS MERE OM DIT NYE LIV PÅ STRANDHØJEN HOS HOME NYBORG

Make the days count!

Her er masser af plads til udfoldelse. Løb. Traveture. Kajakroning. Vinterbadning. Skovfitness. Gemmelege. Picknicks. Fællesdans under åben himmel.

I Strandhøj Parken finder du en dyrepark. Nysgerrige geder. Frække ponyer. Kaniner i mange farver og størrelser. Smukke fugle. Det er dejlig nemt. Du skal ikke passe dyrene, du kan “nøjes” med at gå ud og snakke med dem.

Der vokser mange forskellige slags træet i området. Nogle af dem har kroner, som breder sig ud. Andre rækker efter himlen. Der er en god mulighed for, at du kan finde dig et yndlingstræ.

Strandhøjen er drømmenes land for naturelskere. Området byder på vidt forskellige naturoplevelser inden for en radius på få hundrede meter. I skoven, i havet, på stranden og i den grønne park.