Nyhed

Borgermøde den 15. maj 2018

By september 18, 2018 No Comments

Nyhed

Borgermøde den 15. maj 2018

Interessen er stor

Godt 250 mennesker deltog, da der blev holdt borgermøde om den fremtidige udnyttelse af området ved Strandvænget/Strandhøjen. Her fortalte Nyborg Kommune om, hvordan man gerne ser området udviklet – og de nye ejere bag projektet konkretiserede deres planer – bl.a. ved at fremvise den helhedsplan for området, som arkitektfirmaet Schmidt Hammer Lassen har udarbejdet. Arkitektfirmaet gav også et oplæg på, hvordan de ser tendenserne i befolkningens boligvaner, og hvordan fremtidens boligområder vil udvikle sig som konsekvens heraf.

Der var en god debat herefter og mere end 150 var så interesserede i projektet, at de tilmeldte sig projektets nyhedsbrev for at kunne følge med i projektets fremdrift.

Se arkitekternes helhedsplan her

Klik her, hvis du vil følge med i, hvordan projektet udvikler sig og evt. komme forrest i køen, når du kan leje/købe en ny bolig på Strandhøjen.

Nyborg, hvor Strandhøjen etableres, ligger i smukke, attraktive omgivelser ved Storebælt. Skov og natur omkredser den gamle købstad på kanten af Fyn.

Fælles for alle de fremtidige beboere på Strandhøjen er, at de kommer til at bo i et smukt, grønt parklandskab med adgang til vandet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få løbende opdateringer omkring projektet.

Leave a Reply