Nyhed

Nu opfører vi 32 lejeboliger

By november 30, 2020 No Comments

Nyhed

Nu opfører vi 32 lejeboliger

Her får du udsigt til leje

Vi går nu i gang med at opføre 32 lejeboliger, som får adressen Ved Skoven. Det projekt er så nyt, at arkitekten stadig sidder og tegner på de sidste detaljer, så vi kan ikke vise dig, hvordan boligerne vil tage sig ud.

Men du kan komme på interesselisten. Gør det. Så sender vi dig nyheder med skitser, plantegninger og lejepriser, så snart vi har dem.

Det bliver 32 dejlige boliger på 2 hhv 3 vær. Størrelsen vil variere fra 65-92 m2. Vi forventer, at du vil kunne flytte ind til november 2021. Til den tid forventer vi også at have det store fælleshus klar, hvor ikke mindre end 2.000 m2 venter på livsbekræftende aktiviteter og nye fællesskaber. Vi vil også have gæsteværelser klar, så du kan have overnattende gæster uden at skulle sætte dit hjem på den anden ende.

Kom på interesselisten her.

Nyborg, hvor Strandhøjen etableres, ligger i smukke, attraktive omgivelser ved Storebælt. Skov og natur omkredser den gamle købstad på kanten af Fyn.

Fælles for alle de fremtidige beboere på Strandhøjen er, at de kommer til at bo i et smukt, grønt parklandskab med adgang til vandet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få løbende opdateringer omkring projektet.