God historie

På Strandhøjen får du rammer, som understøtter alle de aktiviteter, du går op i med liv og sjæl

By marts 5, 2020 No Comments

Nyhed

På Strandhøjen får du rammer, som understøtter alle de aktiviteter, du går op i med liv og sjæl

Teaterforestillinger, foredrag, fællesspisning, sansehave, træværksted, cykelværksted, havkajak eller hvad du nu ellers drømmer om.

Der er plads til det hele. Alene eller sammen med andre ligesindede i tvangsfri fællesskaber. Kom og vær med.

Det store fælleshus er klassificeret som en bevaringsværdig bygning. Den repræsenterer brutalismen – en arkitektur- retning, der ikke handler om brutal arkitektur, men som har taget navn efter det franske udtryk Béton Brût – rå upudset beton. At bygningen er bevaringsværdig betyder, at huset bliver stående. Det må kun bruges til aktiviteter, som det oprindeligt er beregnet til. Det er gode nyheder for dig som kommende beboer på Strandhøjen.

For fælleshuset giver fantastiske rammer til de fællesskaber, du vil dyrke. I alt er der 2.500 m2 på tre etager, hvor du og ligesindede kan boltre jer.

I stueplan finder du motionsrum og omklædningsrum. Basis- forudsætningerne for at lave en motionsklub er derfor til stede. Hvordan, den skal drives og udvikles, er op til det fællesskab, der evt. kan dannes blandt beboerne. Der er café med udgang til parken. Og et tilhørende køkken. På 1. sal finder du Teatersalen. Den er stor. Du kan samle op til 300 personer i en teateropstilling, og du kan bænke ca 150 personer ved borde. En oplagt mulighed til arrangementer, foredrag, stand up, musik, filmaftener, turnerende teatre – og til de store fester i dit liv.

Udenfor frister et lækkert torv dig til at sætte dig og nyde synet af dem, der går forbi – eller til at snakke om alt og ingenting med den, der allerede sidder der. Gør det. Slå dig ned. Brug uderummet. Dans en tango. Måske hver søndag eftermiddag? Der skal to – eller flere til en tango – så lav et opslag og se, om din ide fænger.

Bygningen rummer også to store mødelokaler og et mindre. Disse rum kan du og dit interessefællesskab bruge til aktiviteter eller arrangementer, hvor Teatersalen er for stor og voldsom.

I kælderen er der teknik og ventilationsanlæg samt depotrum. Ved siden af Fælleshuset er der endnu et kælderanlæg, hvor du let finder plads til en cykel- eller kajakklub med tilhørende værksted.

 

Nyborg, hvor Strandhøjen etableres, ligger i smukke, attraktive omgivelser ved Storebælt. Skov og natur omkredser den gamle købstad på kanten af Fyn.

Fælles for alle de fremtidige beboere på Strandhøjen er, at de kommer til at bo i et smukt, grønt parklandskab med adgang til vandet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få løbende opdateringer omkring projektet.